Virtuele 3D Tour voor alle branches

Onze digitale meerwaarde voor uw onderneming

Wij leveren realistische, intuïtief navigeerbare VR-compatibele 3D-rondleidingen van uw bedrijf en zorgen voor een unieke klantervaringen. Met behulp van onze unieke 360 ​​graden marketingmethode kunt u uw klantvragen vele malen vergroten.

Mis de voortschrijdende digitalisering niet!
Win het vertrouwen van klanten met transparante inzichten in uw bedrijf en vergroot de bekendheid van uw merk aanzienlijk door middel van interactieve storytelling.

Werkwijze

Op locatie met 3D camera

In slechts één sessie maakt de 3D-camera
HDR-foto’s en infraroodscans. In de meeste gevallen is een bezoek aan de locatie 
binnen 1-2 uur voltooid.

Bewerking in de cloud

Binnen 24 uur zijn de professioneel bewerkt en uitgelijnd. Op verzoek worden begeleide walk-through en teaservideo’s gemaakt.

Voor-alle-media_2

3D VIRTUELE TOUR LINK VOOR DESKTOP,
TABLET, MOBIEL OF VR-bril

Alles wordt opgeslagen in de cloud,
gemakkelijk toegankelijk via een weblink.

Samenstellen product

Na oplevering van de 3D tour gaan we aan de slag met het samenstellen van de bouwstenen. Deze bestaat uit:

Voordeel van een 3D virtuele tour

Voorbereiding

Onze camera’s ‘zien’ alles, en leggen de werkelijkheid vast zoals die is. Het is je verantwoordelijkheid om ijverig te zijn en ervoor te zorgen dat het hele vastgelegde gebied op zijn best wordt gepresenteerd. Prepareer de locatie tijdig voor aankomst van de fotograaf door de onderstaande checklist te volgen.

BUITENKANT

INTERIEUR

AANVULLENDE OPMERKINGEN
Bewaar alle verwijderde onderwerpen in kasten of lades of kies een plek die niet wordt vastgelegd tijdens de 360-fotografie/3D-scans. (Wees voorzichtig bij het kiezen van de juiste plek, omdat een 3D/360-opnamesysteem alles binnen een gezichtslijn kan zien. Zorg er ook voor dat ongewenste onderwerpen NIET zichtbaar voor de ramen worden geplaatst.