Logo-2-2

VASTGOED & INTERIEUR FOTOGRAFIE

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Meydesign-Hometourvision is een professioneel fotografie bedrijf dat gespecialiseerd is in fotografie van interieur en commercieel onroerend goed. Wij bieden makelaars in onroerend goed, makelaars, interieurontwerpers en eigenaren van commercieel onroerend goed foto’s van professionele kwaliteit.

Door gebruik te maken van speciale nabewerkingsprogramma’s kan ik voor een aantrekkelijk tarief een professioneel eindresultaat leveren

 

INTERIEURFOTOGRAFIE

EXTRIEURFOTOGRAFIE

DRONE/HOOGTE FOTOGRAFIE/VIDEO

U bent op zoek naar een specifieke foto, een ander soort foto of misschien wel een heel speciale video, dan bent u bij MEYDESIGN-HOMETOURVISION aan het juiste adres. Wij helpen we u graag bij het maken van verschillende luchtfoto’s en video’s. Met onze beide drones (DJI Inspire 1 en Mavic Air) kunnen we bijna alle mogelijkheden van luchtfotografie realiseren. Beide drone’s en apparatuur zijn geregistreerd voor commercieel gebruik en zijn volledig casco verzekerd.

Uiteraard zijn we in het bezit van een geldig brevet en bezitten we de juiste licenties en vergunningen om in Europa te vliegen

Wij leveren hoge resolutie foto’s en video’s in HD en 4K (bioscoopkwaliteit).

Sinds kort zijn we lid geworden van de Federal Association Copter pilots e.V. en zijn we aangesloten bij Safe Drone by Lufthansa Technik

PRIVACY GEWAARBORGD

Dat privacy gewaarborgd wordt is voor ons erg belangrijk en wordt dan ook zeer serieus genomen.

Belangrijk is dat de verkoper c.q. opdrachtgever het door ons aangeleverde document met een verklaring akkoord te gaan met de voorwaarden om een dronevlucht te maken van het pand c.q. locatie doorneemt en ondertekent retour stuurt. Het gaat ons tijdens de vlucht niet om personen of bijvoorbeeld om kentekens van auto’s, maar om het object en zijn omgeving. Mochten er toch personen en/of kentekens op de beelden staan worden deze “geblurd” en uitsluiten deze aangepaste beelden aan de opdrachtgever verstrekt. Ook is het mogelijk om de aangrenzende panden mee te nemen in het “blurren”, zo wordt de privacy volledig gewaarborgd. Mochten er vragen zijn van bewoners van aangrenzende panden zijn wij bereid desnoods contact op te nemen en onze werkwijze uit te leggen.

BEVOR/AFTER
Waarom wij de foto's bewerken

Het is statistisch bewezen dat objecten met professionele kwaliteit foto’s, video’s en/of 3D,
50% sneller verkopen.
Het is bewezen dat het presenteren van foto’s, video’s en/of 3D van professionele kwaliteit de verkoopprijs van een woning drastisch verhoogt.

Het is aangetoond dat beelden van professionele kwaliteit tot 125%
meer online weergaven genereren.

Huizenkopers besteden 70% van hun tijd aan het bekijken van foto’s, video’s en/of 3D terwijl slechts 25% aan de beschrijving van het onroerend goed en 87% van de kopers presentatie als belangrijke advertentie informatie beschouwen.

WAT IS ALLEMAAL INBEGREPEN

Witbalans

Door het aanpassen van de kleurbalans kunnen objecten die in het echt wit zijn op de foto wit worden weergegeven, zodat het pand in het beste licht kan worden weergegeven. We verwijderen ook gele of gebroken witte verkleuringen om een ​​helder, scherp beeld te creëren.

Foto verscherping

Een belangrijk proces om ervoor te zorgen dat uw foto’s van topkwaliteit zijn met een professionele afwerking. Door de afbeelding te verscherpen, wordt de textuur benadrukt en wordt de algehele kwaliteit van uw foto verbeterd.
Verticale & Horizontale rechtzetting

Een goede foto heeft alles te maken met compositie. Een afbeelding met een scheve horizontale en verticale lijnen kan een foto er onprofessioneel uit laten zien, onjuiste lijnen kunnen een afbeelding vervormd kunnen doen lijken of alsof de muren naar achteren leunen. Als u deze problemen corrigeert, krijgt u een foto die een lust voor het oog is.
Helderheid & Contrast aanpassen

Een heldere foto met het juiste contrast is geweldig om naar te kijken en trekt eerder de aandacht van een potentiële koper. Door deze elementen aan te passen, wordt diepte gecreëerd, waardoor de foto aantrekkelijker en uitnodigender wordt voor de kijker.

Lucht vervanging


Laat een sombere dag je foto’s niet verpesten. Ons professionele montageteam kan een bewolkte, vervaagde of overbelichte lucht vervangen door een prachtige heldere, blauwe lucht.

Vervanging Tv-scherm

Hoewel tv’s grote vooruitgang hebben geboekt in hun uiterlijk, is een zwarte doos onaantrekkelijk in een mooie woonkamer, dus het vervangen van het lege scherm door een prachtig beeld kan de foto en de sfeer van de kamer echt verbeteren. Het is ook een geweldige manier om ongewenste reflecties op het scherm te verbergen, zoals een flitser of mensen in de kamer.

BEVOR/AFTER
VIRTUELE RENOVATIE
(prijs op aanvraag)

Haal het maximale uit de renovatie

Het is belangrijk dat u zich een beeld kunt visualiseren over hoe een ontwerp eruit komt te zien voordat u dure renovaties gaat uitvoeren

Verkopen van een onafgewerkte woning

Geef de kopers een indruk over hoe de woning eruit kan komen te zien als deze is ingericht

Vergroot de interesse van de koper


85% van de kopers start met de zoektocht via socialmediakanalen, waardoor je maar een paar momenten hebt om de interesse van een koper te wekken.

TARIEVEN

TARIEF VASTGOEDFOTOGRAFIE

Huis/Appartement≤ 200 m²
€ 225,- excl. BTW  (€ 272,25 incl.  BTW)*

Huis/Appartement ≥ 200 m²
op aanvraag

Wij leveren hiervoor hoge resolutie beelden van zowel interieur, exterieur, detail, sfeerfoto’s en omgeving (indien interessant)

TARIEF DRONE FOTOGRAFIE

In combinatie met interieur/exterieur opnames

€ 125,-. excl. BTW (€ 151,25 incl.  BTW)*

meerdere foto’s van het object (Inclusief nabewerking)

Niet in combinatie met interieur/exterieur opnames
€ 150,- (€ 181,50 incl. BTW)*

TARIEF DRONE VIDEO

In combinatie met interieur/exterieur opnames

€ 179-. excl. BTW (€ 216,59 incl.  BTW)*

30 – 60 sec video met 5 luchtfoto’s

Niet in combinatie met interieur/exterieur opnames
€ 199,- (€ 240,79 incl. BTW)*

Walk-through video

Cameraman

Verkopen van een woning in een competitieve markt, je hebt maar één kans indruk te maken!
Video is de snelste, meest kosteneffectieve manier om je woning op een drukke markt te zichtbaar te krijgen.
Het tijdperk waarin we nu leven (social media), verwacht meer van een verkoop, dus zorg ervoor dat je hun verwachtingen overtreft met een Woningvideo. Tijdens de opnames brengen wij de looproutes en blikvangers van het object efficiënt in beeld. De video’s worden voorzien van passende muziek waarvan wij de rechten hebben, dat betekend geen hoge boetes voor u.

Woonclip, gemaakt op basis een selectie van de foto’s

€ 35,- (€ 42,35 incl. BTW)*


Professionele woningvideo
(walk-through, 2,5 – 3 minuten) ≤ 200 m²
€ 279,-.excl. BTW (€ 337,59 incl. BTW)*

Professionele woningvideo
(walk-through, 2,5 – 3 minuten) ≥ 200 m² op aanvraag

PRESENTATIE VIDEO

Cameraman presentatie video

In deze premium video zullen we ook gebruikmaken van drones (alleen in de daartoe bevoegde “fly-zone’s), opnames van de omgeving, interview met de makelaar, en indien gewenst ondertiteling in elke taal (tekst wordt door u zelf vertaald aangeleverd). Het resultaat is een sensationele video die potentiële kopers zullen aantrekken. Een presentatievideo houdt de aandacht van de kijker vast en er wordt soms wel één minuut of langer naar gekeken. Een groot voordeel van video, het is persoonlijker en wordt sneller gedeeld dan een tekst of foto.

Professionele woningvideo
Huis/Appartement
≤ 200 m²
€ 479,-. excl. BTW (€ 579,59 incl.  BTW)*


Huis/Appartement ≥ 200 m²
op aanvraag

* Werkgebied Nederland en Duitsland.
* Kilometerkosten: € 0.50/km
* Alle prijzen zijn exclusief 21%btw.

Presentatie video

Verkopen van een woning in een competitieve markt, je hebt maar één kans indruk te maken!
Video is de snelste, meest kosteneffectieve manier om je woning op een drukke markt te zichtbaar te krijgen.
Het tijdperk waarin we nu leven (social media), verwacht meer van een verkoop, dus zorg ervoor dat je hun verwachtingen overtreft met een Woningvideo. Tijdens de opnames brengen wij de looproutes en blikvangers van het object efficiënt in beeld.

In deze Presentatie Compleet video zullen we gebruikmaken van drones (alleen in de daartoe bevoegde “fly-zone’s), opnames van de
omgeving, interview met de makelaar, en indien gewenst ondertiteling in elke taal (tekst wordt door u zelf vertaald aangeleverd). Het resultaat is een sensationele video die potentiële kopers zullen aantrekken. Een woningvideo houdt de aandacht van de kijker vast en er wordt soms wel één minuut of langer naar gekeken. Een groot voordeel van video, het is persoonlijker en wordt sneller gedeeld dan een tekst of foto.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

© 2022 | MEYDESIGN-HOMETOURVISION
onderdeel van Mey&Mey V.o.F.
All Rights Reserved

Made with love by Meydesign-HomeTourVision