HDR PHOTOGRAPHY
Een overzicht van interieur en exterieur foto's

"Flambient" methode voor woningfotografie

"Flambient" is HDR fotografie gecombineerd met flitstechnieken

High-Dynamic Range (HDR) fotografie is een fotografietechniek die wordt gebruikt om een groter dynamisch bereik van helderheid te reproduceren dan mogelijk is met standaard fotografietechnieken. Het houdt in dat je meerdere foto’s van dezelfde scène met verschillende belichtingen maakt en ze vervolgens allemaal samenvoegt.

Bij vastgoedfotografie stelt dit de fotograaf in staat om opnamen te maken en vervolgens samen te voegen, zodat details in een kamer zichtbaar zijn, maar dat geldt ook voor het uitzicht buiten een raam. Met een normale foto zou de kamer helder en zichtbaar zijn, maar het uitzicht buiten het raam zou overbelicht zijn.

Zoals de naam “Flambient” al doet vermoeden, is het een methode van vastgoedfotografie die flits- en omgevingsopnamen in foto’s combineert. Het is een nieuwe methode, maar kende de snelste groei dankzij de uitstekende voordelen. Dat is hoe de meeste onze klanten toepassen als ze de beste eigenschappen van eigenschappen willen benadrukken door kleur, contrast en scherpte aan de afbeeldingen toe te voegen. Het volgende bericht zal een dieper begrip van deze schietmethode verzamelen en hoe u erin kunt slagen.

Waarom is deze methode geëigend voor foto's van onroerend goed?

Zoals je je kunt voorstellen, kunnen interieur- en exterieureigenschappen een uitdaging zijn om te fotograferen. Een enkele kamer kan een overvloed aan verschillende lichtbronnen hebben – ramen, deuren, dakramen, enz. Dit zorgt voor verschillende lichtomstandigheden en schaduwen.

Hieronder hebben we een voorbeeld getoond. In onderstaande afbeelding zijn de keuken zelf en de werkunits duidelijk zichtbaar. Als je echter naar het raam kijkt, is deze overbelicht en vervaagd – je kunt buiten geen detail zien. Een Flambient-foto zou dit probleem verhelpen en een beeld creëren waarbij de buitenkant en de ramen goed belicht waren met duidelijke details.

Waarom "Flambient" fotograferen

Het belangrijkste doel van vastgoedfotografie is om de beelden te krijgen die er natuurlijk uitzien zoals het menselijk oog ze persoonlijk ziet. Met andere woorden, de uiteindelijke foto’s moeten helder en levendig zijn met de natuurlijke kleuren van de kamer. Als we echter alleen de ambient-methode toepassen,  gaan de kleuren verloren en zijn schaduwpartijen soms te donker. Tegelijkertijd kan de enige flitsopname nep lijken. Het geeft nare schaduwen. En hotspots in gebieden dichter bij de flits en donkere vlekken in verder gelegen gebieden. Flambient fotografie lijkt de kracht en beperkingen van all-flash en all-ambient shots in evenwicht te brengen, en ze te combineren om de beste resultaten te creëren. – Zorg voor de juiste kleuren van de kamers op de natuurlijke verlichting. – Verminder de reflecties van het glanzende oppervlak. – Zorg voor betere raamtrekkers omdat de ramen helder zijn alsof u echt thuis bent zonder een pen of lasso te gebruiken. De vensters zien er dan niet nep uit en dit verkort ook de verwerkingstijd. Kortom, de flamberende techniek helpt u tijd te besparen bij het bewerken, maar zorgt toch voor foto’s van hogere kwaliteit. In dit tweede voorbeeld ziet u hoe zowel het interieur als het exterieur in evenwicht zijn. Je kunt de details van het keukenblok, raambekleding en binnenmuren zien, maar ook de details van de bomen en tuinmeubels buiten – dit is een goed voorbeeld van een uitgebalanceerde HDR-foto in combinatie met flitslicht:

Wat is inbegrepen

Premium kwaliteit

Wij gebruiken de laatste technieken en leveren de hoogste kwaliteit, om het pand er op zijn mooist en zo eerlijk mogelijk eruit te laten zien

Proffesioneel bewerkt

Elke foto voorzien wij van blauwe luchten, wij vervangen de ramen, open haarden gaan bij ons aan en afbeeldingen worden toegevoegd aan de tv-schermen.

Levering binnen 24 uur

Wij leveren de 3D tours en de foto's op werkdagen binnen 24 uur.

Eenvoudig plannen

Plan 24/7 en wijzig als dit moet eenvoudig je opdracht op onze website.

We vervangen wanneer nodig, lucht, haard, tv en objecten

Voeg je header hier toe